Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Tuesday, March 29, 2011

Pelacur "Untung Besar" Pasca Gempa Bumi di Christchurch, NZ


Bagaimana boleh terjadi begitu? Tentu semua tertanya-tanya bagaimana tempat yang ditimpa bencana boleh rancak plak aktiviti camtu...

Menurut nydailynews.com, pelacur di bandar Christchurch, New Zealand, memperoleh durian runtuh apabila malapetaka yang mengundang kesedihan, kemuraman, kepedihan kepada penduduk dan bandar itu mengundang ribuan pasukan sukarelawan dan pasukan penyelamat dari serata dunia.

Menurut salah seorang pelacur tempatan, dia memperoleh $1,000 (RM3,039) untuk tempoh waktu yang singkat dengan melayan pekerja/sukarelawan yang ditugaskan mencari dan menyelamat mangsa bencana alam itu. 

"Ada banyak lelaki di sini, lelaki tanpa isteri di sisi mereka, dan mereka agak nakal di sini," kata pelacur yang hanya mahu dikenali dengan nama Candice. "Saya tidak pernah memperoleh hasil yang begitu lumayan sejak 3 tahun belakang ini," katanya lagi.
"Pasukan penyelamat asing lebih pemurah kerana mereka membayar saya dengan harga yang mahal. Mereka mendakwa mengalami stres dan mereka memerlukan sesuatu untuk melegakan stres tersebut," kata Candice menamatkan perbualan.
P/s: Orang lain bersedih, mereka bergembira dan mengira keuntungan! Macam-macam! Silap-silap berlaku lagi gempa bumi di sana. Banyak sangat maksiat!  

1 comment:

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks