Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Monday, February 28, 2011

MAKANAN YANG KECIL DAN COMEL

Betapa telitinya mereka menghasilkan makanan yang kecil dan unik ini, dan kelihatan seperti makanan sebenar.


gambar selebihnya di bawah

Saturday, February 26, 2011

Friday, February 25, 2011

Wednesday, February 23, 2011

Sunday, February 20, 2011

BILA BANJIR



Banjir di Sri Langka.... gajah pon dah mampu panjat pokok, bila takut dengan banjir..... alahai kesian.....

INI BUKAN PHOTOSHOP YA

Is This Photoshop?

gambar selebihnya di bawah

Thursday, February 17, 2011

LAWAK IKAN




Pada suatu petang, Pak Ali membeli ikan keli di sebuah kedai. Pak Ali membawa pulang ikan keli itu untuk disiang oleh Mak Hawa.

Mak Hawa: Eh, bapak nye. Napa beli ikan yang masih hidup ni?

Pak Ali: Apa pulak bezanya?

Mak Hawa: Ikan yang hidup ni susah nak disiang. Bergerak-gerak lagi ni.

Pak Ali : Apa susahnya, rendam je kepala ikan tu kat dalam air, lemas la ikan tu nanti.

Mak Hawa: O.o

50 GAMBAR YANG DIAMBIL TEPAT PADA WAKTUNYA

Top 50 Photos Taken At The Perfect Time

gambar selebihnya di bawah

Monday, February 14, 2011

SELAMAT MENYAMBUT MAULIDURRASUL



Assalamualaikum, di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat menyambut maulidurrasul, iaitu sempena   kelahiran Nabi Muhammad s.a.w yang kita sayangi dan rindui. Kepada kita yang beraga Islam marilah kita banyak-banyakkan berselawat ke atas junjungan besar Rasulullah s.a.w. kerana keberkatan dan manfaatnya amat besar di dunia dan di akhirat.

Page di facebook " Kami Sayang Nabi Muhammad s.a.w" jom like

KEPUTUSAN GRAMMY AWARD KE 53



Kumpulan Lady Antebellum menang besar di Grammy Award  ke 53 dengan pertaruhkan lagu Need You Now memang best lagu nih, jom layan video dia.....

result penuh Grammy Award ke-53 di bawah.....

PHOTOSHOP DISASTER !!!

Photoshop_Mistakes8

gambar seterusnya di bawah

FAIL LOGO !!!

SEMOGA ANDA BERFIKIRAN POSITIF DALAM MENILAI LOGO LOGO DI BAWAH INI HE3.....

Worst Logo Fails Ever

gambar selebihnya di bawah

PAK ABU DAN HANDPHONE HARIJADINYA




"Lagi lama bapak cakap lagi banyak bapak kena bayar". Asyik sungguh Pak Abu mendengar penjelasan dari anak bongsunya tentang cara-cara nak guna henfon.

"Ooo...jadi bapak kena kurang cakap la kalau nak jimat duit ye," balas Pak Abu sambil angguk-anggukkan kepala di depan anak bongsunya tanda faham. Pak Abu happy sangat bila dapat henfon hadiah harijadi ke 70nya dari anak sulong kesayangannya yang berkerja di kota. 

Pak Abu tercongak-congak cuba mengingati panduan membuat panggilan yang diajar anak bongsunya. Di dailnya nombor anak sulung satu demi satu dan tekan SEND. Seketika kemudian anak sulongnya menjawab..

"Hello! Hello...bapak ke tu?" Namun Pak Abu tak jawab sepatah. Di biarkan lama jugak anak sulongnya memanggil-manggil sebelum Pak Abu menjawab ringkas. 

"Osman, ni bapak ni, bapak tak buleh cakap nanti kena bayor lebih, apa kate kamu cakap aje bior bapak dengar ok Man ok..!". Kemudian Pak Abu terus diam dan jauh di kota anak sulong Pak Abu hairan dengan perangai bapaknya yang buang tebiat pakai telefon tapi tak mau cakap.

Thursday, February 10, 2011

PEROKOK TEGAR



Buat stok seumur hidup agaknya ha3...

ARAHAN LEMBUT DI STATION MINYAK



Pas ni sapa-sapa nak kuarkan duit di ATM station minyak paham2 la yek akan perasaan tauke station minyak tuh....ikut peraturan arahan lembut di atas nih he3.....

HOW TO GET A BOYFRIEND!



Funny Video.... come watch this.... sapa yang x de boyfriend tu boleh lah ikut tips minah nih.....ha3

Tuesday, February 8, 2011

KENO CUBO HOK LAIN



Kalau dulu kelakar dengan facebook dalam bahasa Kelantan dalam desktop screen.... skarang ni dalam phone pulak....

KUCING PEMBERSIH...



Alahai sapa la yang pakaikan pampers pada kucing nih he3..... ni mesti sebab kucing ni suka berak merata-rata.....

Monday, February 7, 2011

Friday, February 4, 2011

ANAK EMAK.....



Ada sapa-sapa yang manja ngan mak dia sampai cam nih lagi.....he3....

Tuesday, February 1, 2011

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks